english
НОВИНИ ЗА НАС ПРОЕКТИЗА КОНТАКТ
ЗА НАС
АКТУАЛНИ ПРОЕКТИ
Награда EMPOWER за изключителни млади предприемачи
Стажантска програма Empower за развитие на млади лидери
КАКВО Е EMPOWER UNITED

Empower United е нестопанска организация, чиято мисия е да създава възможности за българските граждани и компании да реализират пълния си потенциал.

Ние обединяваме съмишленици, които предоставят привлекателни възможности и въвеждат най-добрите световни практики и новаторски методи в полза на развитието на образованието, възпитанието на лидерски и предприемачески умения и професионалната квалификация на младите българи. По този начин помагаме на страната ни да създаде най-добрата образователна система в света и да се нареди до най-динамичните и предприемчиви световни икономики.

Фондацията работи за създаването на уникален устойчив модел на партньорство между частния сектор, правителството и образователните институции, който да се превърне в бъдещия глобален модел за развитие и финансиране на иновативни бизнес идеи и технологии.

Empower United дава възможност на хората да почерпят знания и умения и да изградят необходимите нагласи за да могат да създават иновации, да вземат информирани решения и да вдъхновяват себе си и околните за устойчиво развитие и растеж.

Ние насърчаваме високите постижения като създаваме възможности за процъфтяването на идеи и таланти, и изграждаме благоприятна среда за професионална подкрепа и споделяне на знания.

Председател на фондация "Empower United" е Томас Хигинс, управляващ партньор в Balkan Accession Fund.

 
Facebook © 2010 EMPOWER UNITED. Всички права запазени.