english
НОВИНИ ЗА НАС ПРОЕКТИЗА КОНТАКТ
Проект:
Стажантска програма Empower за развитие на млади лидери
СТАЖАНТСКА ПРОГРАМА EMPOWER ЗА РАЗВИТИЕ НА МЛАДИ ЛИДЕРИ

В съответствие със своята мисия, Empower United работи в стратегическо партньорство с Фондация "Америка за България", JobTiger и Американския университет в България, както и с водещи компании в България по развитието и провеждането на национална Стажантска програма Empower за развитие на млади лидери. Програмата цели да поощри и подпомогне обещаващи млади българи да развият своя пълен потенциал, като в процеса постави основата за превръщането им в бъдещите социално отговорни лидери.

Стажантската програма за развитие на млади лидери е осемседмичен стажантски курс, започващ с интензивна двуседмична ориентационна програма, която ще се проведе в Американския университет в България в сътрудничество с водещи професионални обучители и консултанти. Основна част от двуседмичната ориентационна програма ще бъдат лекции и дискусии с гост-лектори представители на водещи български и чуждестранни компании.

Програмата се организира с финансовата подкрепа на Фондация "Америка за България". Фондация „Америка за България” подпомага развитието и растежа на динамичен частен сектор в полза на свободна и демократична България.  Основана през 2008 година, Фондацията е наследник на Българо-американския инвестиционен фонд, създаден от Правителството на САЩ чрез Американската агенция за международно развитие.   Грантовете, които Фондация „Америка за България” предоставя, продължават отношенията на доброжелателство и приятелство между народите на САЩ и България. 

 

 За допълнителна информация и въпроси, моля свържете се с нас на office@empower.bg.

 
Facebook © 2010 EMPOWER UNITED. Всички права запазени.