english
НОВИНИ ЗА НАС ПРОЕКТИЗА КОНТАКТ
НАГРАДА EMPOWER ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ МЛАДИ ПРЕДПРИЕМАЧИ

Наградата EMPOWER е ежегодна награда за изключителни млади предприемачи. Целта й е да съдейства на талантливите български младежи да разгърнат своя пълен потенциал чрез подпомагане стартирането на реален бизнес, базиран на иновативни идеи. Това ще допринесе не само за просперитета на българската икономика, но и за разрешаване на някои от най-предизвикателните проблеми в световен мащаб.

За постигането на тези цели разчитаме на партньорство с водещите социално-отговорни компании в България, правителството, медиите, нестопанските организации, международните донори и образователните институции. Стратегическите партньори на програмата имат значителен опит в организирането и управлението на различни програми и конкурси за развитие на предприемачеството.

 

Програма на Награда EMPOWER за 2011 г.

февруари 2011: Планиране и официален старт на програмата
февруари – май 2011: Месечни срещи
01 май – 30 юни 2011: Период за подаване на документи за участие
юли - август 2011: Първи кръг на оценяване на кандидатурите
септември - октомври 2011: Втори кръг на оценяване на кандидатурите
ноември 2011: Финален кръг на оценка - презентация на проектите на финалистите; обявяване на победителите на официална церемония
ноември 2011 – декември 2012: Изплащане на наградите, консултиране и контрол
 
Гарантиране на конфиденциалност
Конфиденциалността на предоставената информация и документация се гарантира чрез специално разработени вътрешни правила, обвързващи членовете на екипа от страна на организаторите на Наградата EMPOWER за изключителни млади предприемачи и членовете на журито. Вътрешните правила включват указания за начините на разпространение на бизнес плановете, отчета на кореспонденцията, подписване на Декларация за конфиденциалност на информацията от всички ангажирани в процеса и други.

За допълнителна информация, моля свържете се с нас на office@empower.bg.


 
 
Конкурсът „Награда EMPOWER за изключителни млади предприемачи” се осъществява с щедрата подкрепа на американския народ чрез Американската агенция за международно развитие (ААМР). Изразените тук мнения и информация са отговорност на фондация „Empower United” и не отразяват непременно становищата на ААМР или Правителството на Съединените американски щати.
 

 
 Фондация „Америка за България” подпомага развитието и растежа на динамичен частен сектор в полза на свободна и демократична България.  Основана през 2008 година, Фондацията е наследник на Българо-американския инвестиционен фонд, създаден от Правителството на САЩ чрез Американската агенция за международно развитие.   Грантовете, които Фондация „Америка за България” предоставя, продължават отношенията на доброжелателство и приятелство между народите на САЩ и България.
 

 

 
 
Facebook © 2010 EMPOWER UNITED. Всички права запазени.