english
НОВИНИ ЗА НАС ПРОЕКТИЗА КОНТАКТ
АКТУАЛНИ ПРОЕКТИ
Награда EMPOWER за изключителни млади предприемачи
Стажантска програма Empower за развитие на млади лидери

Обръщение на Томас Хигинс, Председател на фондация
Empower United

четвъртък, 10.05.2012
Уважаеми приятели и партньори, млади професионалисти и предприемачи,

През последните две години и половина, фондация Empower United развиваше и изпълняваше в България двете си програми – Награда EMPOWER за изключителни млади предприемачи и Стажантска програма EMPOWER за развитие на млади лидери. Целта на тези програми бе да спомогнат за реализирането на пълния потенциал на младите българи чрез развитието и утвърждаването на предприемачески и лидерски умения. Въпреки тежката глобална икономическа и финансова среда, в този период ние успяхме да създадем функциониращо публично-частно партньорство между международни и български компании, неправителствени организации и държавни институции, което директно помогна на много млади български предприемачи и професионалисти.

Във връзка с това, бих искал да Ви съобщя, че решихме да преустановим по-нататъшното развитие на тези две програми. Нашето решение е свързано с факта, че от началото на 2012 г. българското правителство започна подобни инициативи, насочени към развитие и утвърждаване на предприемачеството и лидерския потенциал на младите българи (http://www.eif.org/what_we_do/jeremie/news/2012_news/Bulgaria_launchhub_eleven.htm и http://praktiki.mon.bg). Пожелаваме успех на тези, които ще развиват в бъдеще тази мисия.

Бих искал също да благодаря на всички наши партньори за доверието и отличното сътрудничество, без които фондация Empower United нямаше да може да изпълни своите цели и да пожелая успех на всички млади хора, които кандидатстваха в двете ни програми. Вярвам, че и в бъдеще ще имаме поводи за успешно партньорство и съвместни начинания.

С най-добри пожелания,
Томас Хигинс,
Председател на фондация Empower United
 
Facebook © 2010 EMPOWER UNITED. Всички права запазени.